IT´S ALL ABOUT YOUR SKIN & BROWS

Voor effectieve skincare en behandelingen, het creëren en perfectioneren van je wenkbrauwen en om je van top tot teen te laten ontharen doormiddel van wax ben je bij Mandy absoluut op het juiste adres! Doordat Mandy zeer gespecialiseerd is op dit gebied kan zij werken op het hoogst haalbare niveau. Met de grootste zorg en vol passie voert zij de behandelingen uit en geeft je graag advies.

fresh wax

Niet meer hoeven scheren

fresh brow

Tot 6 weken mooie wenkbrauwen

powder brow

Semi permanente make-up

fresh skin

Huidverbeterende behandelingen

Zij gingen je voor!

Robbert

Was voor het eerst bij Mandy, het online maken van een afspraak was erg makkelijk en de bevestigingsmail vrolijk positief! De ontvangst was net zo vrolijk en de behandeling (waxen rug) was vlot voorbij met een optimaal resultaat. Veel ervaring en een hele positieve klantbenadering, top Mandy. Tot de volgende keer!

Silvia

Was weer heerlijk deze behandeling met o.a een heerlijke massage en niet te vergeten weer mooi wenkbrauwen. Na de behandeling een lekkere cappuccino met wat lekkers. Dus weer helemaal Zen

Lisa

Zo blij om elke keer in je prachtige salon te mogen komen! Altijd genieten.

Astrid

Heel fijn intake gesprek gehad. Mandy legt de behandelingen goed uit en ook tijdens de behandeling geeft ze aan wat ze doet. De volgende afspraak is gemaakt!

Lianne

Altijd weer een heerlijk gevoel om een behandeling bij Mandy te doen. Heel fijn om met super mooie wenkbrauwen de salon te verlaten. Zeer tevreden.

Mandy Dekker, eigenaresse van Fresh Beauty. Zij is dé expert op het gebied van huidverbetering, wenkbrauwen en waxen van het gehele lichaam. Uniek en anders dan bij andere schoonheidssalons biedt Mandy deze behandelingen aan. Je moet het zelf gewoon eens beleven!

Lees meer…

Kies voor IK Skin Perfection

Breng jou skincare routine naar het hoogste niveau! Ontdek de producten van IK Skin Perfection.

Verras iemand die je lief hebt

Hoe leuk is het om iemand die je lief hebt te verrassen met een cadeaubon van FRESH Beauty. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen. Staat er niet tussen wat je graag zou willen geven? Neem dan contact op met Mandy.