LEUK KENNIS TE MAKEN!

Ik ben Mandy Dekker, oprichtster en eigenaresse van FRESH Beauty. Vanuit een grote passie voor beauty ben ik afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste.

Na op meerdere plekken gewerkt te hebben en veel ervaring op te hebben gedaan, wist ik dat ik het anders wilde doen, anders dan al die andere salons. Ik wilde iets bieden dat speciaal is. Vandaar dat ik FRESH Beauty ben gestart.

Ik denk dat ik mezelf nu wel mag promoveren tot echte expert in het creëren en stylen van de meest perfecte wenkbrauwen, in het waxen van het gehele lichaam en in het maximaal verbeteren van de huid door middel van het unieke 4 fasen reset programma met de gezonde producten voor je huid van IK Skin Perfection. Dit zijn de drie specialisaties die ik aanbied in de salon en die anders zijn dan bij andere schoonheidssalons. Je moet het zelf gewoon eens beleven!

Ik neem de tijd voor je en luister naar jouw wensen. Na een uitgebreide intake bespreken we of jouw wensen haalbaar zijn. Mijn uitgangspunt is ervoor te zorgen dat jij weer blij bent met een gezonde huid, dat je wenkbrauwen perfect zijn of dat je extra lang kunt genieten van een gladde huid na bijvoorbeeld een brazilian wax. Er is vaak veel meer uit te halen dan je verwacht.

Zie ik je bij mij in de salon?

Liefs, Mandy